Hej Måndag – och mitt första jobbpass sedan innan jag gick på semestern idag är check. Jag har alltså inte jobbat på nästan fyra veckor haha, så sjukt ändå!

Men det är skönt att vara tillbaka på jobbet med rutiner och sina underbara medlemmar på gymmet 🙂 Saknar värmen lite dock (läs: mycket)

Jag skulle egentligen ha en vilodag idag då jag är rätt trött i hela kroppen efter alla gympass nu sedan jag kom hem.. det blir lite mer träningsvärk än vad man är van vid när man knappt tränade på 3,5 vecka haha.. Men kunde ändå inte slita mig från vikterna idag då jag vaknade tidigt och kände mig så taggad på att bränna av ett styrkepass ändå – så det fick bli axlar idag 😀 Skönt pass! – men nu måste min kropp vila lite från vikterna i alla fall, lättare sagt än gjort i och för sig men men haha.. Så imorgon blir det nog bara en promenad eller ett cardiopass på gymmet, alltid skönt att röra på sig trots man vilar från styrketräningen 🙂

 

Share: