Jag måste verkligen bara hylla denna underbar produkt ännu en gång – Bcaa Candy Series – alltså vilken dieträddare det är för mig! Just nu på kampanjpris också! 😀 Tänkte att jag berättar NÄR jag dricker denna produkt samt vilka mina favoritsmaker är!

Med handen på hjärtat så är detta den godast Bcaa jag har druckit (och då har jag smakat en hel del olika märken och smaker ;))
Direktlänk HÄR

När dricker jag Bcaa?

Jag dricker den alltid på morgonen, ofta direkt när jag kommer till jobbet och innan frukost. Jag har rätt svårt att äta min frukost direkt på morgonen när jag vaknar så därför tar jag en shaker Bcaa som ”första mål” och sedan min gröt någon timme efter.
Jag dricker också denna innan min morgoncardio – som jag kör på tom mage för att få igång proteinsyntesen i kroppen och för att få i mig extra vätska. Jag dricker det även alltid under mina gympass för att jag har svårt att få i mig ”rent vatten” i den mängd som jag borde, därför slänger jag ofta i en skopa Bcaa i shakern för att få i mig mer vätska helt enkelt och aminosyrorna 😀
Ibland så händer det att jag bra dricker den som ”godis” och när jag är sugen på något på kvällen.

Så ja, jag använder denna produkt väldigt mycket och jag älskar den!

Juli-kampanj!

Missa inte att Proteinbolaget har extrapris på denna Bcaa just nu! Så den kostar 149,- nu i stället för 199,-.  😀

Du hittar produkten HÄR

 

Rangordnar mina favoritsmaker:

  1. Sour Skulls
  2. Sour Pops
  3. Godis apor
  4. Twisted Banana Toffee

Bcaa Candy Series är även en väldigt genomtänkt produkt med Bl.a vitamin B6 som maximerar omsättningen av aminosyror i kroppen, och har en uppiggande effekt, vi har även tillsatt glutamin som stödjer ditt immunförsvar som annars kan få sig en törn av hård styrketräning och kaloriunderskott.

 

Share: