Tjohoo fighters! 🙂

Är allt bra med er?
Jag kan säga att jag just nu har träningsvärk i precis hela kroppen haha.. Körde ben i förrgår och kan knappt gå upp för trappan här på jobbet.. bröst/axlar/mage igår och armar idag.. sedan träningsvärk i ländryggen från knäböjen i förrgår på benpasset med hahaha.. Så ja, imorgon blir det vila för min del 😀

Idag blev det som sagt armar innan jobbet och jag körde ett effektivt och bra pass på ca 50min. Precis lagom! Jag älskar att köra mycket superset + dropset när jag kör armar för att få mer pump – och tycker det tar bättre på mina armar med kortare vila mellan mina set och fler reps. Får aldrig kontakt i armarna om jag går in och kör tunga vikter på övningarna, kontakt i musklerna före vikter alla gånger!

Körde följande:

Biceps:

Bicepscurls med Z-stång *superset* Bicepscurls med hantlar:
x12-15 – 4 superset

Biceps med rep i cable *superset* Hammercurls:
x 12-15 – 4 superset

Spidercurls:
x 12-15 – 4 set

Biceps med rep i cable:
x till failure 3 dropset med 3 drop på varje

Triceps:

Triceps-push med rep *superset* Triceps med hantel bakom huvudet sittandes på bänk: 
x 12-20 – 4 superset

Triceps-push med rak stång bakom huvudet i cable *superset* Triceps-push med rak stång i cable:
x 12-15 – 4 superset

Triceps-push med rep i cable:
x till failure 3 dropset med 3 drop på varje

+ 15min cykel

Share: