Alltså jag kan säga er, jag kommer inte komma upp ur sängen imorgon efter dagens pass.. marklyften tog verkligen död på mig haha..

Hade lite beslutsångest om jag skulle köra rygg eller ben idag, så blev lite rygg och sedan fokus på rumpan – en muskelgrupp jag verkligen ska lägga prioritering på nu framöver. 🙂 Hela passet kan ni läsa nedanför!

Jag har ändå helt okej bra framsida lår, men baksidan släpar verkligen om man jämför.
Det gäller att se sina svagheter och jobba på det helt enkelt 😀 Det är så kul verkligen att se resultat sen om man kämpar för något riktigt hårt! Så prio prio på rumpan nu framöver. Så har ni några bra tips att bygga rumpa så bomba mig 😉

Dagens pass:

Marklyft:
20kg x 12 – 1 set
40kg x 12 – 1 set
60kg x 12 – 1 set
70kg x 8 – 1 set
80kg x 8-9 – 4 set
70kg x 8 – 1 set

Gående utfall:
Bara stång x 20 steg – 1 set
Stång x 20kg x 20 steg – 5 set

Raka marklyft i cable med rep *superset* Utfall åt sidan med vikt i handen:
x 15 – 5 superset

Rodd i maskin *superset* Latsrodd i cable med rep:
x 15 – 4 superset

Hip-thrusters med vikt *drop* utan vikt:
x 20-30 på varje – 4 dropset

Share: