Vilket underbart väder vi har haft hela helgen!! Hur underbart är inte det? 😀

I fredags så åkte jag Simon, Kevin och Lollo till Kalmar direkt efter jag hade slutat för att käka Thaibuffé och sedan tog vi det bara lugnt resten av kvällen. Gick och la mig ändå rätt tidigt, var så jäkla trött haha!

Men sedan i lördags så tränade jag tillsammans med Lisa nästan direkt efter frukost, ett grymt bra benpass! 😀 kändes i benen direkt på kvällen att träningsvärken kom smygandes 😉 Vi tränade på hennes gym, alltid roligt att träna på annat gym än vad man brukar göra och ännu roligare tillsammans med någon.

På kvällen så mötte jag och Simon upp Lisa och Elias för att käka på Badholmen här i Oskarshamn tillsammans. Jag var ju där och käkade burgare tillsammans med Lollo när hon fyllde år, och sa då till er att jag var tvungen att testa deras buffé som de har lördagar och söndagar med 😉 Sagt och gjort, – riktigt bra buffé! Grymt tillagat kött och mycket gott att välja mellan!
Sedan gick vi vidare och satte oss ute, drack lite gott (jag var nykter dock haha 🙂 ) efter det gick vi hem till Lisa och Elias för lite sällskapsspel och myskväll! En lördag helt i min smak. 

På söndagen blev det en lång sovmorgon enda till halv 12, eftersom det blev rätt sent kvällen innan så är det väl fullt godkänt att få sova så länge eller hur? 😉 Haha!!

Hela eftermiddagen spenderades dock med att flytta.. det är sjukt hur mycket saker man har i sin lägenhet som man inte trodde.. När fasen köpte jag allt och hur har det ens fått plats haha?! Men i alla fall, mycket gjort, lite kvar, men de mesta är borta och tömt – så jäkla skönt!!

Blev en vilodag från gymmet för min del igår, men aktiv vilodag kan man väl säga med att springa upp o ner, bära och flytta så svettig var man ändå haha 😀

På kvällen så åkte vi ut till vattnet för att grilla med Lisa, Elias, Kevin, Lollo och Simon. Så GRYMT mysigt verkligen!!
Lisa och Elias hade ordnat och fixat massor innan med kött, kyckling, såser, halloumi, en stor sallad och gott att dricka, lyxigt värre!

Denna sommar är jag glad att jag inte går på diet, utan kunna göra sådana här saker och verkligen njuta tillsammans med sina kompisar och familj 🙂 

Share: