Hej mina hjärtan!

Bloggen har verkligen ekat tomt.. faktiskt i flera veckor..

Jag har i ärlighetens namn inte haft tiden eller orken att uppdatera här. Det ska vara en rolig grej att blogga, vilket jag tycker! – men det tar sådan otrolig tid och den tiden har jag inte haft just nu. Med min satsning mot junior SM så har jag velat lägga 110% fokus på det, och all min lediga tid har gått åt det. Så därför har jag medvetet lagt den tiden jag la på bloggen förut på mig själv och min satsning. 

Men jag passar på nu (samtidigt som jag sitter på cykeln) att uppdatera er lite hur det går!

Nu är det bara 12 dagar kvar till målet. Junior SM i bikini fitness. Något jag kämpat för i över 22 veckor. Man kan liksom känna, lukta och nästan ta på målet nu. Det känns så galet overkligt att något som under så lång tid varit så långt borta nu är nära. Det är verkligen på riktigt.

Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte är trött och sliten. För det är jag! Något helt sjukt. Det är mycket träning om dagarna, all planering, låg i kosten och heltid på jobbet. Det tar. Både fysiskt och psykiskt. Men samtidigt så kan man inte göra annat än att älska resan, det är så jäkla häftigt!

Nog att jag är hungrig på burgare, buffé, pizza och choklad – MEN jag är ännu hungrigare på målet.

Jag vill bara upp på den där scenen nu nu nu! 

Share: