Hej mina babes!

Bloggen ekar rätt tomt just nu, men det är verkligen sååå mycket i mitt liv just nu haha.. Tävlingssatsningen är i fullgång och jag är 6 veckor ut nu från SM i Bikini Fitness. Känns helt sjukt! 
Sedan så har nya jobbet varit i största fokus med utbildningar och resor osv.. så bloggen har jag lagt lite åt sidan då jag bara har ”velat vara” när jag haft någon liten tid över på kvällarna. Jag vill att bloggandet ska kännas roligt och inte som ett måste liksom, så därför har det varit rätt tomt med inlägg och uppdateringar senaste veckorna. Jag har försökt uppdatera mer på Instagram och Snapchat i stället så jag hoppas ni följer mig där! 
amandassvenssons @ Instagram
psykbryt @ snapchat

Men IDAG så har jag och Emil startat upp byggandet för nya gymmet Fitness24seven som öppnar den 26:e augusti i Oskarshamn. Det är verkligen så himla sjukt roligt att få vara med helt från början och bygga upp allt från start. Det kommer verkligen bli som mitt gym jag kommer ha allt ansvar över och det känns helt fantastiskt. Så taggad!

Jag hoppas att många av er kommer vid öppningen den 26:e augusti 😀 

 

Share: