Proteinbolaget har släppt en helt ny serie kosttillskott under namnet Health Series som täcker allt från mineraler och vitaminer till antioxidanter. Allt om nya Health Series hittar ni här, plus min nya BCAA 🙂

Health Series ZMA

ZMA är ett grymt tillskott som hjälper till att främja kroppens återhämtningsförmåga och muskeluppbyggande hormonprofil och framförallt hjälper ZMA till med sömnen. Det kan vara extra bra för oss som tränar mycket och svettas ut mycket mineraler, så om du har märkt att du sover lite sämre kan det vara värt att testa! ZMA består utav Zink, Magnesium och vitamin B6, näringsämnen som bäst intas tillsammans och därför är det grymt att ta en kapsel ZMA istället för att förlita sig på ett multivitaminpreparat för bästa möjliga upptagningsförmåga. För att läsa mer om sömn och träning kan du klicka här.

Om du behöver utöka din stack med mineraler och vitamintillskott eller vill testa något nytt kör Proteinbolaget just nu (Mars 2018) introduktionspriser på Health Series, klicka här för att komma till den samlade produktlistan. Förrutom ZMA finns det Vitamin-D, Beta-Karoten, Multivitamin och mycket annat.

Ny smak Candy Series BCAA

Ni som läst min blogg ett tag vet hur mycket jag älskar BCAA! Det är alltid kul med nya smaker och den senaste är ”Supersur” i Candy Series BCAA. Om du är nyfiken på BCAA (och vad som skiljer det från EAA) kan du läsa mer här.

 

 

Share: