Tjohooo mina fina!

Fredag igen och blir nog en lugn sådan för min del!
Tog en lång sovmorgon idag, eftersom jag egentligen tränar innan jobbet vanligtvis så brukar jag aldrig ha sovmorgon på det sättet – men imorse så var jag sjukt seg och trött och inte alls taggad på att träna. Delvis för att min träningsvärk i kroppen är brutal HAHA.. Så jag låg kvar i sängen till kvart i 10 innan jag käkade en stooor grötfrukost. Så får se om jag tränar efter jobbet, lite armar/cardio eller om jag vilar.

Igår hämtade jag även ut ett paket från Proteinbolaget.
Påfyllning av min favorit-bcaa Sour Skulls såklart hihi (DIREKLÄNK BCAA), proteinpulver med smak av Fizzy Bottles som jag fått dille på nu haha.. Alltså tyckte inte direkt jättemycket om den smaken när jag fick testa den första gången, men ju mer jag åt den ju mer beroende blev jag. Så nu tog jag hem två burkar så jag klarar mig ett litet tag i alla fall 😉 (DIREKTLÄNK PROTEINPULVER)
Sedan fick jag också hem Casein med smak av blåbär/vanilj (DIREKTLÄNK CASEIN) – OCH deras nya PWO med också smak av Fizzy Bottles, ska bli sjukt spännande att prova 😀 Denna är också just nu på rabatt, 149:- i stället för 249:- 🙂 (DIREKTLÄNK PWO)

Glöm inte heller att jag har en rabattkod, så ange bara PBAMANDAS så har ni 20% på Gaam Nutritions märke och 10% på allt annat! 🙂

I min gröt idag har jag:
70g havregryn
Proteinpulver med smak av Fizzy Bottles
Hallon
+ en Nocco Skumtomte 😉 (Nu på rabatt med, 449:- för ett flak DIREKTLÄNK HÄR)

Share: