Hej mina fina!

Det var ett tag sedan jag skrev något här.. Men det har varit väldigt mycket senaste veckan. Jag har jobbat med mer än heltid på jobbet och jobbat måndag till lördag. Sedan styrketräning varje dag, promenader, intervaller osv osv. Vi har verkligen steppat upp gamet nu med längre kaloriintag + mer träning och intensivare träning. Sedan att försöka hinna med det sociala med familj och vänner också tar tid och kraft. Jag har verkligen fått prioritera och planera varje timme denna vecka för att hinna med. Därför har bloggen kommit lite åt sidan denna vecka – för jag har verkligen inte hunnit! Men så är det ibland 🙂

Sedan när man är mitt uppe i en tävlingssatsning så är en själv, hälsan och allt runt om 110% i fokus för att orka, hinna och prestera. Resan är tuff nu, det märks, men fyfan vad roligt det är!! Jag älskar detta så jävla mycket, utmaningar och pressa sig själv till det extrema. Det är bara köra, ända in i mål.

//

Nu på eftermiddagen så har jag kört ett brutalt benpass tillsammans med min coach Felicia. Det var många gånger under passet som jag bara ville gråta, skrek och hade mig haha. Min ben bokstavligt talat brann – och att sedan ha Felicia vid sin sida som styr passet och står och skriker på en. Guld värt!! Detta behövde jag 😀 Helt jävla förstörd nu! Jag kommer somna ovaggad ikväll i alla fall 😉

Share: