Hej från Hässleholm! 

Hoppas ni mår bra? Det var några dagar sedan jag skrev här, men jag har verkligen inte haft tid. Fullerulle hela dagarna! 😀

Jag ska snart göra lite cardio innan frukost, jag jobbar 12-20 idag så blev sovmorgon och allt framskjutet så därför blir det rätt sen cardio och frukost för min del idag. 

Jag är just nu som sagt i Hässleholm och varit här sedan i tisdags, sedan åker jqg hem imorgonkväll igen. Detta är de första dagarna på mitt nya och blivande jobb Fitness24seven och jag trivs som fisken i vattnet! 

Just nu är jag bara här i Hässleholm för upplärning innan jag kommer vara i Kalmar nästa vecka och sedan är det dags att börja forma och bygga upp gymmet i Oskarshamn innan öppningen den 26 augusti! Gymmet kommer verkligen bli SÅ himla bra och det är verkligen sjukt roligt att få vara med från början och starta upp ett helt nytt gym. 

Share: