Det bästa målet på hela dagen enligt mig är frukosten – jag tröttnar seriöst aldrig! Så sjuuuukt gott är det 😀

Nu har jag fått dille också på Proteinbolagets proteinpulver med smak av Fizzy Bottles. Jag kan ärligt säga att jag var inget stort fan av den när den precis kom ut och när jag provade den för första gången. Men ju mer jag åt av den ju mer tyckte jag om den – och nu är jag helt fast haha.. Har nog gjort slut på 4-5 burkar senaste månaderna och 2 till är nu på väg hem till mig haha 😀 nomnomnom!

Min frukost består alltid av:
60-70g havregryn
1 skopa proteinpulver – nu har jag denna: (DIREKTLÄNK)
Hallon/blåbär/banan
En Nocco (på kampanj just nu – 379:- för ett helt flak, ord. 600:-) (DIREKTLÄNK)

Glöm inte heller att jag har en rabattkod hos Proteinbolaget där du får 20% på hela Gaam Nutritions sortiment och 10% på allt annat! Ange PBAMANDAS i kassan bara 😀

www.proteinbolaget.se

Share: