Ett tag sedan man gjorde ett vanligt inlägg här faktiskt!
Har haft fullt upp med jobb, träning och sedan en påskhelg som varit fullspäckad. Men nu är det dags att ta tag i detta igen 😀

Just nu sitter jag på tåget på väg till Göteborg för att gå min kostrådgivarutbildning. ÄNTLIGEN säger jag bara!
Så idag är jag ledig från jobbet och får ”långhelg” igen, men även denna helg är full med möten, utbildningar och annat som ska göras 🙂 Men ska bli så roligt att äntligen få ta sitt ett steg närmare sitt mål och göra det jag brinner för 🙂

Jag kommer gå utbildningen hos Bodyfight PT-school, där jag även kommer göra min PT-utbildning i höst 🙂
Ni kan läsa om deras utbildningar HÄR
(De har även utbildningar i Marbella, hur nice är inte det?!)

Min påskhelg spenderades med underbara vänner! En hel del träning (såklart), men även fest och många goda middagar tillsammans. Var även i Kalmar en sväng på IKEA på fredagen + en sväng för att käka Pinchos på lördagen också. Var SÅ underbart att vara helt ledig 4-dagar i sträck 🙂

Share: