Hallå mina fina 🙂

Ett tag sedan det blev någon uppdatering.. Nyår har varit och jag har hunnit komma hem till kalla Sverige igen.

Vi firade som sagt nyår på Phi Phi och det är nog seriöst det bästa och roligaste nyåret jag har haft 😀 Så glad att jag firade det på Phi Phi och tillsammans med min bästa vän.
Jag har inte så jättemånga bilder från den kvällen och hälften är suddiga hahaha, men slänger upp några jag tog och från min insta/snap-story.

Hemresan gick förövrigt väldigt bra. Sov nästan hela flygresan och vaknade bara emellan när det serverades mat och frukost 😉
och det första jag gjorde när jag kom hem var inte att packa upp resväskan utan det första jag gjorde var att göra mig en stor skål gröt, byta om till träningskläder och dra mig bort till gymmet – som jag saknat det!! Nästan 3,5 vecka utan någon direkt träning (fick till två helt okej gympass i Kata) och det är det enda gymmet jag har varit på.. Visst är det skönt att släppa gymmet och träningen lite så också, samtidigt som jag saknat gymmet hemma något fruktansvärt. Min kropp älskar lyfta vikter och mår bra av det 😉 Så det är väl klart man saknar det då hihi 😀

På måndag börjar allvaret igen med jobb också.. Saknat mina medlemmar på gymmet! Men skulle gärna stannat kvar i värmen ett tag till trots allt 😉

Share: