Hej mina fina!

Hoppas ni har en bra start på er lördag och helg. 🙂
Jag gick upp ändå rätt tidigt idag – formkoll med vägning + bilder till coach – och till min förvåning så har jag tappat hela -1,9kg sedan förra veckan! Känns så JÄVLA skönt när jag stått stilla på samma vikt ett tag. Jag har gett verkligen allt denna vecka med massor av träning, extra cardio och skött min kost till 110% – hårt slit lönar sig! 😀

Jag vet att man inte ska stirra sig blind på vågen, men det är ändå en riktlinje att man tappar som man ska och att det går nedåt. Så siffran idag kändes så himla skönt.

Sedan tog jag bara en shake med BCAA direktlänk (glöm inte att det är rabatt på den just nu) innan jag begav jag mig mot gymmet för ett ryggpass + intervaller INNAN frukost. Detta är nog första gången jag styrketränar på tom mage faktiskt, och det gick förvånansvärt bra. 😀 Grym kontakt och intervallerna var galet svettiga haha..

Det blir även lite extra påfyllnad idag för min del med dubbel portion gröt och sedan en fri måltid ikväll vilket blir tacooooos hihi. Sedan något gott efter, nomnom. Ingen blir gladare än jag, kroppen känns rätt tom nu kan jag säga 😉
Det passade bra att få äta lite idag då jag ska ut med några kollegor från mitt gamla jobb och tacka av mig. Blir nog sjukt mysigt!


Jag toppade min gröt med proteinpulver med smaken Chocolate Dream idag. Favorit!
DIREKTLÄNK HÄR

Morgonens form – 9 veckor ut från SM!

Share: