Ni som följt mig ett tag vet säkert redan att jag är ambassadör för Proteinbolaget och har varit det i snart 3 år. Jag tävlade även i SM i Bikini Fitness för Team EA Proteinbolaget. 🙂

Som ambassadör får jag bland annat erbjuda mina följare en unik rabattkod PBAMANDAS som ger dig 20% rabatt på GAAM Nutrition produkterna (tex det Proteinpulvret, BCAA och annat jag använder) och även 10% på HELA deras övriga sortiment.

Uppdatering: Värdekoden PBAMANDAS är giltig under 2018 och frammåt 🙂

DIREKTLÄNK till deras hemsida HÄR

Som exempel, om man tar kosttillskott för 1000kr i månaden så kan man spara 200kr per månad, vilket blir hela 2400kr på ett år! Det är ungefär som ett helt års medlemskap på gym!

Värdekoden är såklart giltig för alla läsare oavsett om ni följer eller inte, och värdekoden för rabatt hos Proteinbolaget är giltig sedan 2016 och frammåt.

 

Om att handla på Proteinbolaget

  • Fri Frakt vid order över 499 kronor
  • Leverans inom 1-3 dagar
  • Man kan delbetala med Klarna
  • Kampanjer varje månad!

Hur använder jag rabattkoden?

Rabattkoden eller värdekoden PBAMANDAS kan du kopiera och klistra in i kassan när du checkar ut, kom ihåg att det är skriftlägeskännsligt, därför är det bäst att kopiera värdekoden på denna sidan. Här hittar du Proteinbolagets egna guide till hur man använder värdekoder.

 

www.proteinbolaget.se

Share: