Alltså herregud vad min kropp är slut nu känner jag haha.. Vilade i fredags, körde axlar i lördags och vilade/45min cykel i söndags.. Så kroppen har fått rätt mycket vila i helgen ändå. Men jag körde ett riktigt tungt benpass igår med många set knäböj, hacksquats, utfall, hip-thrust, raka marklyft, kickbacks och knäböj igen fast med gummiband.
Sedan idag körde jag rygg och började passet marklyft i ca 30-35minuter och efter det en del roddar, superset för lats och många dropset. Så just nu är verkligen min kropp mer än mos 😉 Inte jätteoptimalt att köra knäböj ena dagen och sedan marklyft dagen efter, men är man sugen att dra lite i den där stången så är man haha.. 😀 Och kändes bra med stegrande vikter upp till 90kg 4×4! Så det är jag ändå riktigt nöjd med!

Men det är så skönt att känna hur kroppen svarar på tung träning varierat med kontaktövningar! + en jäkla massor av mat! För fyfan så mycket jag äter just nu haha…
Så jag får se om det blir vila imorgon (igen) eller köra lite axlar – får se hur kroppen känns imorgon med andra ord 😀

Idag jobbar jag fram till 19.15, sedan blir det åka och handla lite och laga käk.. är såååå sugen på klyftpotatis, så det får det bli ikväll, tillsammans med något gott kött, sås och en stor sallad 😀 Jag har ätit tacos både i fredags, söndag och rester igår.. så kanske dags att äta något annat ikväll då? 😉 Att man inte tröttnat på tacos än är fan ett under haha..

Ha en fortsatt underbar tisdag <3

Share: