Nu när jag varit i Stockholm dessa dagar så har jag knappast vilat haha, snarare tvärtom! Jag köpte faktiskt kort och har tränat på Gymmet Sthlm. Det är faktiskt det bästa gymmet jag tränat på, någonsin!
Alltid när jag är uppe i Stockholm så tränar jag där och kan rekommendera det gymmet starkt till er om ni är i Stockholm och ska hitta ett bra gym. 🙂 Gymmet har verkligen riktigt bra utrustning – både maskiner, stänger och fria vikter av kvalité!
Sedan är allt runt om så himla annorlunda än här hemma – så mycket motivation och pepp man får där alltså av alla människor!

Igår så tränade jag och Jesper tillsammans med Carro och Sebastian. Vi körde ett push-pass tillsammans med bröst, axlar och triceps. Det blev ett sjukt bra pass där vi började med typ 7-8 arbetsset bänkpress haha 😉

Kan tipsa er också om Carros fina blogg, kika in hennes blogg HÄR  😀

Share: